Yesterday. ~

Hej, nu är jag 'tillbaka' eller inte tillbaka, men ska försöka komma tillbaka mer & mer, typ.
Dock vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om, så får bli något tråkigt litet gnäll-inlägg om att jag är i behov av att åka utomlands, dock så kommer jag inte det, men jag vill... fy för kalla Västerbotten → Norrland → Sverige.
Men jag antar att som tröst kan jag tänka på att jag ska utomlands om ca 2 år, förmodligen till underbara, fina, vackra, vamra, smickrande, söta Thailand då, för mamma blir 50 om 2 år, så då vill hon det, vilket är sjukt najs enligt mig! Har ju varit i Thailand innan... när jag var 6 år typ, men ändå, hahahahha tappade min 'Nalle-puh' keps i poolen på hotellet vi bodde på där, sen fick jag inte upp den, och sedan var den borta, 'för gott" ! Ah, jag saknar den kepsen än, och sitter och sörjer den just nu, fast nej, inte riktigt.
Sen var jag ju i Bulgarien förra hösten, dock sent in på säsongen, så det var typ 'sverige-värme' där då, eller lite varmare, men inte speciellt asvarmt ändå, med tanke på att när vi väl haft det varmt i sverige just nu har vi typ haft upp till 28°C , och där var det typ upp till 35°C då, inte så varmt... eller ganska varmt, men när man varit där någon dag, så var man van... så då var det inte speciellt varmt. Sen var jag i Turkiet för... 3-4 år sedan, minns inte riktigt, och det var najs det. Men nu ska jag sluta snacka massa skit, så hejdå!



Saknasaknasaknasakna.

RSS 2.0