Förlåt mig.

Förlåt.. blev inge mobilbloggning när jag var borta, antar att jag inte orkade...
Kom hem förra veckan någon gång.. Men i alla fall.
Först så berättar jag att Diggiloo var asnice, kommer 2 bilder sen.. en på Thomas diLeva & en på nästan alla som va me, fast tro int Hilda va me där.. men har ingen bild på henne så, säkert någon fler som inte är med där, men
aja. och kom på, det kommer 3 bilder, en på en ascool båt som stod där. Hoho.
Känner mig som värsta tråkiga personen, och slarvskrivarn idag, Men ni får nöja er!
Sen drog vi dit där dom gör Dalahästar också.. en dag, minns inte va det hette, sen drog vi till Mora och va där, åt där och jag köpte en gul kofta.. om det var intressant, men aja, puss!








Dåliga bilder, jag vet, men ni får nöja er med dom!
Sen ska jag färga håret rött igen också, om typ, nån vecka, i alla fall innan skolan börjar!
dock, annan röd färg en förra gången. ↓ Jag förra gången jag hade rött hår ↓, vet, bilden är inte så bra..



Dålig kvalla med flit.

Pusshej. ♥


Random.

Mobil bloggar nu då, blir dock ingen bild nu dessa få dagar jag kommer mobilblogga för har inga pengar på telefonen. Nu har jag då åkt bil ca 5 timmar + några stopp för att äta, handla, gå på toa osv. HAHAHAHA, höll på att skriva ost istället för osv, smart som man är... Har typ sovit, lyssnat på musik och smsat och nu är jag värsta intressanta klubben antecknar objektet, nej men är sjukt tråkig så puss, hejdå! (L)


Danke schön.

Hej, sista inlägget på ett tag nurå.. även om jag typ aldrig bloggar, lite slarvskrivet nu oxå för orkar egentligen inte blogga, och har inte heller tid.. men kanske kommer något mobilinlägg då och då som tröst...
Nu är det ju så jag drar till Dalarna imorn! Ska ju se diggiloo och sådära, o sen drar vi antingen till Gävle eller Sundsvall.. och hur länge vi stannar bero på vädre oxå.
Men ja, vi hörs säkert imorn när jag ska åka bil heeeeeeeela dagen, så då kanske jag kommer med min "Uttråkade-Linn-humor" eller något annat, vi får se om jag kommer med något överhuvudtaget, så lovar inget.
Men hejdå! Puss.

amanda om Then the day is coming.:
Super snygg header! :3

Svar: Danke schön.



HAHAHAHHA, KAN INTE SLUTA SKRATTA ÅT MIN BLICK.

Jag e hemlig & lat.

Jao, jag e hemlig & lat, tyvärr tvingade Amanda mig och blogga, så jag bara vad
@"¤!¤!#&%#!"¤ ska jag blogga om?! Igår & I förrgår på kväll/natt har jag varit hos Amanda, eller ah, det var även i natt, alltså nu i natt då det blev dagen det är idag, är det bara jag som tycker detta med dagar & dygn är förvirrande?! Men ja, vi skulle se film i förrgår eller vad man säg, men vi såg typ bara...... en halv julfilm. (Y) på sommar & allt? & Sen spelade vi & lite annat, så ja.. och igår såg vi film, Love and other drugs & Vampyrer suger, eller a, natten då det blev idag såg vi Vampyrer suger, och igår Love and other drugs.
Men nu vet jag inte vad jag ska skriva så... PUSS.


Saknar dendär kattn enormt.

XOXO, gossip girl.
Ne, jag bara skoja, men hejdå, Puss.


Then the day is coming.

Hej, som ni ser kom det en ny header igår, blev rätt nöjd.. men ni ska bara se hur den ser ut i orginal, not nice at all, alltså.. usch på org. bilden, men jao, idag har jag "städat", eller snarare latat mig.. men lite har jag städat!
Nästa vecka (till veckan) ska jag nog göra något kuuul med Sofiaa. Det blir typ najs i think, men nu ska jag göra lite grejs, så pusssss.

Headerbilden före:



Headerbilden efter:


RSS 2.0